Ada dhe Hyseni në takim, të gjithë dyshues dhe kundra… - Përputhen, 12 Tetor 2021

Added: 1 month ago
Views: 1680

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale, pa filtra. Aty paraqitet zhvillimi i njohjeve të reja mes protagonistëve, por trajtohen edhe fenomene që ndodhin çdo ditë në shoqërinë tonë, përtej shkëlqimit të televizionit.

Autore: Olsa Muhameti
Moderatore: Bora Zemani
Opinionist: Arjan Konomi

Për më shumë vizitoni: http://top-channel.tv/

Subscribe to "Top Channel" on YouTube Channel for NEWS and TV
Shows HERE: http://bit.ly/2Y15KwK
For more content from click HERE: www.top-channel.tv
Like Top Channel on Facebook HERE: http://bit.ly/2FglWTs
Follow Top Channel on Instagram HERE: http://bit.ly/2uaYG2U
Follow Top Channel on Twitter HERE: http://bit.ly/2TJndeH
#Perputhen#TopChannel

E rëndë;Alvisa shpërthen në lot,po më shantazhojnë!Dil nga programi,ose të publikoj videot…Përputhen

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Takimi  i shumëpritur Mikela – Bruno i kishte të gjitha …. - Përputhen, 3 Nëntor 2021

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Efi “shkrin” fare Brunon! Takimi 4 min që trondit marrëdhëniet në studio - Përputhen, 2 Nëntor 2021

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Për herë të parë 1 vajzë largohet, Antonia shpërthen, Ada & Edi para përjashtimit, romancë halloween

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të shtunën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës, takimet, xhelozitë , diskutimet, ...

Tensione të forta, Antonia lë studion, Meliku shpërthen në akuza - Përputhen, 29 Tetor 2021

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Dalin biseda që s'i dinim! Ja çfarë ndodhi sot mes Mikelës e Brunos, ndërhyn edhe Alvisa - Përputhen

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Ada dhe Edi përjashtohen, thyejnë rregulloren e programit - Përputhen, 27 Tetor 2021

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Bora flet pas puthjes romantike, Tola “rreh” djemtë e lagjes , hyrje të reja në program, Përputhen

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Deklaratë e fortë dashurie, pamje të pa-transmetuara, Hyseni largohet nga programi…- Përputhen Prime

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të shtunën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës, takimet, xhelozitë , diskutimet, ...

Një shuplakë në fytyrë, ofendime dhe akuza, një makinë dhuratë - Përputhen Prime, 16 Tetor 2021

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të shtunën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës, takimet, xhelozitë , diskutimet, ...

Situata del nga kontrolli, Ritvana lë programin, Mikela konfliktohet me  Jurgenin - Përputhen

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Alvisa mes Brunos e Hysenit, Juli heq mikrofonin, Ada shpërthen në lot, gjithçka ndodh sot në Prime

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të shtunën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës, takimet, xhelozitë , diskutimet, ...

Një lëmsh i madh në takimin Alvisa-Bruno. Hyseni ndërhyn dhe zbulon detaje nga e shkuara - Përputhen

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Zënka, provokime, por edhe afrimitet i ëmbël në takimin Ritvana - Argjend - Përputhen, 6 Tetor 2021

Për'Puthen është një talk show dashurie, i cili sjell histori të vërteta dhe të gjalla të njohjeve mes të rinjve . Ashtu sikundër ato ndodhi...

Situata të forta; Ish i dashuri Alvisës hyn në program, konkurrentët lënë studion - Përputhen Prime

Programi dating më i ndjekur në Shqipëri vjen të shtunën mbrëma me ngjarje exclusive, të pathënat e javës , takimet, xhelozite, diskutimet, t...

RSS Feed
Fresh.mx - A fresh mix of Images, Videos, Songs, and Vines every day.

Copyright 2010-2021, Fresh.mx.